Е-маил: info@mikrotim.com.mk    Телефон: +389 31 445 111                                  Почетна     За Нас     Контакт

Фурниран медијапан

Производители  KRONOSPAN (2800) + LAZAROS KALTSIDIS WOOD (3050) 
 Опис  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Двострано оплеменета со природен фурнир на Американски орев, Даб и Бука.
 Особини  ■ Табли за ентериерно опремување во суви услови,
■ Зголемена стабилност, отпорност и издржливост,
■ Ниско ниво на набабрување,
■ Одлични обработливи способности,
 Примена      Ентериерен и дизајн на мебел, Лица или вратички на мебел.

   

Фурнир Димензија Цена по дебелина
17 мм 23 мм 4 мм
Американски орев 2800 х 2070   11,142  
Даб 2800 х 2070   7,794  
Бука 2800 х 2070 5,558 7,208  
         
Орев 3050 х 1850 8,667    
Даб 3050 х 1850 6,303 7,333  
Даб едностран 2200 х 1850     2,185
Бука 3050 х 1850 5,273    

Контакт информации

МИКРОТИМ ДОО
Ул. 7 бр. 24, 1300 Куманово
+389 31 445 111
info@mikrotim.com.mk

Работно време

  • понеделник – петок 8:00 – 18:00 ч
  •  - за нарачки до 16:30
  • сабота 8:00 – 13:30 ч

 

 

Designed by Elkom Grup | web design | hosting solutions